Budget Basic

  Een event organiseren met een klein budget? Dat vraagt om materialen uit de Budget basics lijn! Arma levert snel en voordelig alle benodigdheden om uw evenement tot een succes te maken.Uw voordeel op onder andere servies, tafels, stoelen, apparatuur en keukenbenodigdheden was nog nooit zo groot!Laat u verrassen en vraag een offerte aan!


  Nieuwe "Soullmate", exclusief, in ons verhuur assortiment.

  Lekker werken tussen de appelbomen, een tijdelijk restaurant in het weiland of een kleine bioscoop onder de brug. Als u dit nou wilt dan doet u dat toch gewoon. Krijgen uw gasten ...

  Lees meer...

  Openingstijden

  ma t/m vr van 8.00 tot 17.00 uur.

  zaterdag gesloten

   

  Volg ArmaVolg Arma op Linkedin Volg Arma op Twitter Like ons op Facebook:

   

  Arma - op en top dienstverlener

  Meer dan ooit wordt voorrang gegeven aan het optimaliseren van de dienstverlening richting klanten en aan interne bedrijfsprocessen. Arma Verhuur Horeca streeft er niet naar de grootste te zijn op haar werkterrein, wel de beste. Dat komt tot uiting in (persoonlijke) aandacht voor de klant, service, prijs en voortdurende innovaties op het gebied van verhuurtechnieken.

  Lees meer ...

  Populaire verhuurproducten

  klapstoel huren 2verhuur statafel aluminiumverhuur klaptafel  Voor zomerse evenementen is Arma verhuur uw logistieke partner.

  Bij verhuur voor grootschalige publieksevenementen en besloten tuinfeesten is Arma Verhuur Horeca de logistieke partner die u kan ondersteunen. Account managers, met jarenlange ervaring in de evenementenbranche, adviseren u bij de inrichting van uw evenement.

   

  Lees meer...

  ×