De dienstverlening van Horecaverhuur gaat verder

  Op en afbouw

  Gespecialiseerde medewerkers van Arma Horecaverhuur zorgen voor het opbouwen en afbreken van de huurgoederen, waar en wanneer u dat wenst. U heeft er zelf geen omkijken naar en kunt zich volledig focussen op uw evenement. Voor een inzicht in de kosten van deze dienstverlening, voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte.


  ‘One Stop Shopping’

  Arma Horecaverhuur leent een totaaloplossing; wij helpen u graag van vormgeving en licht/geluid tot sanitaire voorzieningen en complete sfeerdecoraties. Door onze eigen specialisten te combineren met zorgvuldig geselecteerde partners, voorzien wij u van een passend advies én een strakke uitvoering. U hoeft zich hier niet in te mengen, door u één aanspreekpunt toe te wijzen kunt u snel schakelen.


  Levering op ‘sublocaties’

  Het kan zijn dat uw evenement over meerdere locaties wordt verspreid. Om te voorkomen dat u tijdens de drukte zelf heen en weer moet rijden, neemt Arma Horecaverhuur deze tijdrovende klus graag uit handen. Wanneer u ons vooraf voorziet van de verschillende locaties, leveren wij de gevraagde goederen af op het gewenste tijdstip. Uiteraard halen wij deze goederen na afloop ook weer op.


  Transport

  Arma Horecaverhuur zorgt ervoor dat alles op een juiste manier op de juiste bestemming afgeleverd wordt. Met een geheel eigen wagenpark van onder andere diverse trailers en bakwagens is er altijd passend vervoer paraat. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw evenement ruim op tijd kan beginnen!


  Logistieke ondersteuning

  Een evenement heeft vaak niet alleen specifieke logistieke wensen maar zeker ook een aantal duidelijke eisen. De medewerkers van Arma Horecaverhuur informeren en adviseren u graag over een heldere, logistieke stroom tijdens uw evenement. Hoeft u zich hier in ieder geval niét meer druk om te maken.


  Verrijdbare materialen

  Arma Horecaverhuur denkt mee en vooruit. Onze goederen zijn dan ook verrijdbaar of worden aangeleverd op verrijdbare materiaaldragers, waardoor u zelf geen fysieke inspanning hoeft te verrichten. Dankzij de zorgvuldig aangebrachte transportbescherming ontvangt u de goederen uiteraard net zo netjes als op de afbeelding in onze brochure.


  Reiniging

  Na uw feest hoeft u niet te zwoegen op het schoonboenen van het gehuurde serviesgoed. Als u zorgt dat de materialen ontdaan zijn van drank- en eetresten, dan doen wij de rest.


  Veiligheid

  Uiteraard staat niet alleen kwaliteit – maar ook veiligheid erg hoog ons vaandel. Wij laten ons apparatuur dan ook jaarlijks keuren (zowel NEN als KIWA). Deze veiligheid wordt ook toegepast op onze medewerkers; zij zijn VCA gecertificeerd.

  ×