Mag ik mij even aan u voorstellen?

  Ik ben Herman Hendriks, sales manager bij Arma verhuur. Sinds augustus 1989 ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij evenementen. Mijn achtergrond ligt in de marketing. Ik heb mij geschoold in de horeca.

  Herman

   

  Ieder evenement is uniek en vaak éénmalig voor de opdrachtgever. Vooraf dient er een optimale afstemming te zijn met de opdrachtgever over zijn gewenste uitstraling, communicatie, budgetten en logistiek plan van aanpak.
  Ik hecht veel waarde aan goede communicatie gedurende het gehele project. Daarbij is één contactpersoon voor u van groot belang. Ik zorg ervoor dat afspraken met u, over het creëren van de juiste sfeer, logistiek en financieel, worden nagekomen. Het doel is het slagen van een uniek evenement voor de opdrachtgever en zijn gasten.


  Gerealiseerde bedrijfsfeesten en evenementen :


  WK 4-span in Beesd.

  Locatie : Beesd
  Toeschouwers : 100.000.
  Inrichten van 10 professionele keukens en restaurants. Logistiek was een belangrijk speerpunt binnen dit project. Tevens vond er dagelijkse toevoer plaats van nieuwe schone materialen/mastiek en afvoer en reiniging van vuile materialen/mastiek.


  175 jaar Kadaster.

  Locatie : Nationaal Sportcentrum Papendal.
  Deelnemers : 3500
  Inrichting van een tentaccommodatie ‘Kadaster door de jaren heen’. Totaal concept geleverd van vormgeving en decoratie tot aan serviesgoed.


  Heineken Holland House, Olympische Winterspelen Turijn.

  Locatie : Turijn Italië.
  Levering van apparatuur, meubilair en mastiek voor de diverse VIP- en publieke restaurants. Inrichting van de diverse ontvangstruimtes. Logistiek vormde de kritische succesfactor. Samen met de diverse partners zijn er bindende logistieke afspraken gemaakt voor de aanvoer, maar zeker ook met betrekking tot de afvoer.


  AGP Rental

  Locatie : Bedrijfspand AGP Rental Veghel.
  Gasten : 400
  Presentatie van de nieuwe huisstijl AGP Rental. Arma leverde een compleet ingerichte tentaccommodatie (meubilair, licht, geluid, keukenapparatuur) met als opdracht dat de diverse sprekers goede interactie zouden houden met de gasten.


  BDO Arnhem

  Locatie : Bedrijfspand Arnhem
  Gasten : 300
  Jaarlijkse haringparty van dit accountantsbedrijf. Creëren van een hippe moderne uitstraling met als doel een goed platform, zodat de gasten zich ongedwongen kunnen voelen.


  Rijkswaterstaat

  Locatie : Uiterwaarden Westervoort.
  Gasten : 500
  Oplevering deltaplan rivieren ‘Geef de rivier de ruimte’. Samen met het organisatiebureau een totaalplan opgesteld voor de VIP-ontvangst en de ontvangst van de bewoners van Westervoort. Inrichting van een VIP-tent en een kermisterrein. Het zetten van vlaggenmasten en aanwijzingsborden. Het moeilijk begaanbare terrein logistiek opgeleverd en toegankelijk gemaakt.


  HAN KAN Marathon

  Locatie : Arnhem & NIjmegen
  Deelnemers : 300
  Het uitzetten van verzorgingsposten en het inrichten van de start- en finishlocatie voor deze jaarlijkse marathon, georganiseerd door de Hogeschool van Arnhem Nijmegen.


  Verder veel kleine inrichtingen en opdrachten uitgevoerd, onder andere op het gebied van jubilea van bedrijven, sportevenementen en bedrijfpresentaties.

  ×