Tafels huren voor uw evenement!

  Tafels huren voor ieder evenement doet u bij Arma de feestverhuur specialist

  Organiseert u een personeelsfeest? Bestaat uw bedrijf 50 jaar? Wilt u een 21 diner organiseren? Geeft u een intiem tuinfeest voor vrienden en kennissen? Wat er ook te vieren valt, bij Arma horecaverhuur kunt u allerlei soorten tafels huren voor een evenement. Reken maar dat uw feest dubbel en dwars zal slagen met het ruime assortiment tafels, statafels en stoelen van Arma.


  Verschillende tafels huren voor een evenement

  Tafels huren

  U kunt uw evenement geheel naar eigen stijl vormgeven. Ons ruime aanbod van tafels biedt u volop keuze. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte dan zijn statafels een goede optie. Rond deze tafels, die over het algemeen tussen de 100 en 110 cm hoog zijn, kunnen zo'n twee tot vier personen staan. Ideaal om een drankje te nuttigen en een praatje te maken. U kunt zowel ronde als vierkante of rechthoekige tafels bij ons huren. Andere soorten tafels in ons assortiment zijn bijvoorbeeld buffettafels die wij kunnen leveren in verschillende formaten of loungetafels voor een wat intiemer evenement. Onze Trento LED tafels bijvoorbeeld, die zijn uitgerust met RGB LED verlichting, zorgt voor een bijzondere sfeer.


  Arma horecaverhuur maakt van uw evenement een feest

  Begonnen als verhuurder van marktkramen is het familiebedrijf Arma de afgelopen honderd jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van feestverhuur. Arma horecaverhuur is tegenwoordig dan ook van alle markten thuis. U kunt bij ons bedrijf niet alleen tafels huren voor een evenement maar ook voor een divers aanbod aan onder meer stoelen bestek, glazen en borden bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om van uw evenement een feest te maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

  Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte

  Marc Sanders

  Ik ben Marc Sanders. De 4de generatie Sanders in ons mooie familiebedrijf. En al meer dan 35 jaar werkzaam in de horecaverhuur. Heeft u advies nodig bij uw feest of evenement? Neem dan contact met mij op. Ik kan u adviseren met de inrichting van uw evenement.

  Wilt u advies?


  Of wilt u reserveren?

  ×