Meubilair en apparatuur voor evenementen huren

  Bij het organiseren van een event is het afhuren van een ruimte pas het begin. Om een beurs, congres, conferentie, bedrijfsevenement of andere klein- of grootschalige bijeenkomst naar wens te laten verlopen, dienen diverse andere zaken te worden geregeld. U ontkomt er meestal niet aan meubilair voor evenementen te huren, en vaak is het ook nodig om apparatuur voor evenementen te huren. In beide gevallen kunt u vertrouwen op Arma Horecaverhuur, al ruim honderd jaar hét allroundadres om meubilair en apparatuur voor evenementen te huren.
  Meubilair en apparatuur huren
  Meubilair voor evenementen
  Het huren van meubels is een eerste vereiste voor elke organisatie die een evenement opzet, of het nu gaat om een professioneel congres of een informeel bedrijfsevent. Om een uitnodigende ambiance te creëren en ervoor te zorgen dat iedere aanwezige zich welkom voelt, mogen voldoende stoelen en tafels niet ontbreken. Arma Horecaverhuur heeft alles voor de volledige inrichting van uw evenement. In ons assortiment treft u een groot aantal stoelen aan, waaronder koppelbare stoelen, congresstoelen en dinerstoelen. Om de standaardinrichting te completeren kunt u bij ons verhuurbedrijf ook kiezen uit een divers aanbod tafels. Wij hebben voor 4000 meter aan ronde, rechthoekige, vierkante, lage en hoge tafels in onze opslag.

  Apparatuur voor evenementen huren

  Een geschikte zaal en voldoende meubilair zijn één ding, uw event is natuurlijk niet compleet zonder ondersteunende apparatuur. U kunt daarbij denken aan audiovisuele techniek, warmhoudapparatuur, koelapparatuur, bestek en keukenbenodigdheden en andere benodigdheden voor een bijeenkomst waarbij een lunch, diner of lopend buffet is inbegrepen. Dat is echter niet het enige, want niet zelden moet u tevens een spreekgestoelte, microfoons, portofoons, projectieschermen en soortgelijke apparatuur voor een evenement huren. Daarnaast kunnen organisatoren bij ons terecht voor het huren van verlichting, zoals spotverlichting en designverlichting, en evenementenmaterieel, waaronder kramen, podia, afzetmateriaal en schermen. Kortom, wij hebben alles voor het opzetten van een geslaagd en compleet event. 


  Herman

  "Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een gespecificeerde offerte"

  Wilt u Advies?

  Tafel huren! Bel ons!

  Wilt u bestellen?

  Reserveer hier!
  ×