Van alle (food)markten thuis: Arma Horecaverhuur

  Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.


  Ooit verhuurde het bedrijf alleen marktkramen. De kleine speler klom in ruim honderd jaar op tot een partner met jarenlange logistieke ervaring. Al drie generaties lang specialiseert het familiebedrijf zich in de verhuur van onder meer tafels, stoelen, koelkasten, bestekken en borden. Arma Horecaverhuur streeft er daarbij niet naar de grootste te zijn, maar wel de beste.


  Daarom staat het bedrijf open voor allerhande ideeën en vragen van opdrachtgevers. Zo kunnen klanten bij Arma Horecaverhuur terecht voor meer specifieke zaken. Van een mobiele frituur tot een ijscokar en van klapstoelen tot een partytent huren: het kan allemaal. De dertig betrokken medewerkers staan klaar voor de zakelijke markt in heel Midden-Nederland.


  Ook voor eigenaar Marc Sanders staat kwaliteit voorop. Voor hem betekent dat investeren in vernieuwing. Zo maakte hij sinds zijn aantreden in 2005 een verbeteringsslag op het gebied van verhuurtechnieken. Het bedrijf experimenteert onder zijn leiding met Radio Frequency Identification (RFID). Die technologie werkt met chips, die op de goederen zijn aangebracht. Die maken informatie rondom de verhuur op afstand beschikbaar.


  Kortom: na honderd jaar is Arma Horecaverhuur van alle markten thuis. Van marktkramen tot RFID-technologie: Arma Horecaverhuur is het juiste adres voor iedereen die een feestje geeft.

  ×