Verhuur voor party catering tot intieme diners


  Organiseert u binnenkort een evenement met buffet en is uw eigen kookplaat en pannenset niet voldoende toereikend? Heeft u een tekort aan koelruimte of geeft u graag een extra ‘touch’ aan uw feest? Arma Horecaverhuur zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt. Onze professionele keukenapparatuur voldoet aan de meest recente kwaliteitseisen.

  • Zoekt u de inrichting van een professionele keuken?
  • Bent u kritisch als het gaat om de hygiëne van voedsel en waren?
  • Wilt u duidelijke afspraken over levertijden en levering op verschillende locaties?
  • Is uw bedrijf voorloper op het gebied van de laatste trends?
  "Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een gespecificeerde offerte op 026 3640300."  

  Herman  Arma Verhuur Horeca is de juiste partner
  Wanneer u een compleet buffet voorzien van ‘front cooking’ apparatuur huurt, kunnen de gasten genieten van uw eigen kookkunsten. Ook aan een kleine snack tussendoor is gedacht, wat dacht u bijvoorbeeld van een popcorn- of suikerspinmachine? Verras uw gasten en maak van uw evenement een knalfeest!


  Wij hechten een groot belang aan hygiëne op de werkvloer en natuurlijk vooral wanneer er voedsel bij betrokken is. Dit uit zich onder andere in het nauwlettend opvolgen van alle ontwikkelingen op het gebied van de HACCP-wetgeving en het tijdig NEN 3140 laten keuren van onze apparatuur.

  • dat alle keukengereedschap voldoet aan de laatste HACCP eisen;
   ARMA Verhuur hecht een groot belang aan hygiëne op de werkplek. Op dat gebied volgen wij de voorschriften die in de HACCP worden gesteld. Onze keukenapparatuur wordt jaarlijks NEN 3140 gekeurd.
  • duidelijke afspraken over levertijden en afleverlocaties;
   ARMA Verhuur levert haar goederen ook af op ‘sublocaties’. Dat betekend dat wij bij één evenement de goederen op verschillende locaties kunnen afleveren. Alles wordt op tijd op de juiste plek geleverd..
  • mee te doen met de laatste thema’s en trends;
   ARMA Verhuur is actief op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen. Jaarlijks worden nieuwe themaproducten aan ons programma toegevoegd. Daarmee heeft een evenement altijd een vernieuwende uitstraling.

  Wij houden voor u op voorraad 250.000 stuks bestekken, 7000 zitplaatsen, 80.000 liter koelkasten.

  ×