Verhuur voor personeelsfeesten tot productpresentaties ...


  Hoe kunt u uw personeel beter bedanken dan met een spetterend feest? Door ze tijdens een mooi evenement in het zonnetje te zetten, weet u zeker dat uw band nog nét een beetje meer versterkt wordt. Arma Horecaverhuur voorziet u graag van alle goederen waar uw personeelsfeest om vraagt. Of u nu een spetterend discofeest organiseert of de voorkeur geeft aan een rustig buffet, met ons ruime assortiment is nagenoeg alles mogelijk.

  • Wilt u uw vaste relaties of personeel bedanken voor het vertrouwen in uw bedrijf?
  • Zoekt u een verhuurbedrijf dat persoonlijke aandacht heeft voor uw bedrijfsfeest?
  • Hebt u behoefte aan professioneel advies bij de inrichting van een locatie?
  • Vindt u het belangrijk dat alles ook wordt opgebouwd en ingericht?

  ARMA Verhuur is de juiste partner
  Doordat alle goederen in grote hoeveelheden voorradig zijn, is er voor iedere situatie een passende oplossing leverbaar. Met een magazijn gevuld met maar liefst 70.000 borden, 500 meter aan dienbladen en 4000 m 2 dansvloer is geen uitdaging te klein. Wij zorgen er graag voor dat uw medewerkers hun werk gerelateerde gedachten voor heel even verruilen voor een avond entertainment en ontspanning.


  Wat u belangrijk vindt, is onze kracht. U wenst:

  • persoonlijke aandacht voor uw bedrijfsfeest;
   ARMA Verhuur werkt met event managers die steeds op zoek gaan naar de juiste oplossing voor het bedrijfsfeest. Het feest moet immers naadloos aansluiten op het karakter van het bedrijf. Daarbij is de uitstraling van groot belang. ARMA Verhuur kan voor elk thema een oplossing bieden.
  • de juiste inrichting van een locatie;
   ARMA Verhuur houdt rekening met de laatste veiligheidseisen van de inrichting en de meest economische opstelling voor uw seminar.
  • dat alle logistiek wordt geregeld;
   A
   RMA Verhuur kan alles voor u opbouwen, inrichten en weer afbreken. Een team van professionele bouwers zorgt ervoor dat alles op tijd en op de juiste locatie gereed staat voor uw bedrijfsfeest.

  Wij houden voor u op voorraad 4000 m² dansvloer, 500 meter afzetpaaltjes, 500 meter dienbladen, 70.000 borden.


  Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte

  Marc Sanders

  Ik ben Marc Sanders. De 4de generatie Sanders in ons mooie familiebedrijf. En al meer dan 35 jaar werkzaam in de horecaverhuur. Heeft u advies nodig bij uw feest of evenement? Neem dan contact met mij op. Ik kan u adviseren met de inrichting van uw evenement.

  Wilt u advies?


  Of wilt u reserveren?

  ×