Stoelen huren?

  Wilt u stoelen huren voor een evenement?

  Elk feest of event verdient genoeg stoelen en tafels voor alle aanwezigen. Bij events zoals familiefeestjes, een club-bijeenkomst of zakelijk event hoort gezelligheid. Vrienden, familie, collega's en klanten die vrijelijk kunnen zitten, staan en rondlopen. Tafels huren is dan een goed idee, zo heeft iedereen voldoende plek voor alle drankjes en hapjes. De meeste events hebben een tijdelijk karakter. Hetzelfde geldt voor de noodzaak van (extra) stoelen en tafels voor gasten. Heeft u tafels, stoelen of andere toebehoren nodig voor een korte tijd? Dan is het verstandiger deze te huren dan te kopen. Zo hoeft u geen meubilair op te slaan en kunt u telkens precies de juiste hoeveelheid en soort tafels kiezen. 
  Stoelen huren
  Elk event heeft een ander karakter en sfeer. Wilt u tafels huren die passen bij de gelegenheid? Bij Arma Verhuur Horeca huurt u gemakkelijk alle meubilair, keukenapparatuur en andere benodigdheden om uw event perfect te laten slagen. Zo hoeft u nooit meer bij verschillende partijen op zoek te gaan voor de ideale samenstelling van uw event. Horecaverhuur.nl is specialist in de verhuur van alles rondom events binnen de horeca. Denk aan statafels, buffettafels, designtafels, terrastafels of loungetafels. Voor elke gelegenheid en elke wens is er wel een ideale tafel te huur.

  Ook ander evenementenmateriaal zoals stoelen, apparatuur of tenten huurt u snel, gemakkelijk, betaalbaar en verzekerd bij horecaverhuur.nl. Ook accessoires als glaswerk, aankleding en barbecues behoren tot ons assortiment. Warmhoudmateriaal (rechauds) of koelapparatuur, wij hebben alles in huis. Wij denken graag met u graag als het gaat om de organisatie van een geslaagd event. U kunt de tafels en ander materiaal laten bezorgen en ophalen. Huren kan al vanaf drie dagen, waarvan één gebruiksdag. Zo bouwt u rustig uw event of feest op en heeft u alle tijd om daarna alles weer af te bouwen en desgewenst op te laten halen. 


  Marc Sanders

  Marc Sanders

  "Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een gespecificeerde offerte"

   

  Wilt u Advies?

  Stoelen huren? Bel ons!

  Wilt u bestellen?

  Reserveer hier!
  ×