Stoelen huren?

  Wilt u stoelen huren voor een evenement?

  Elk feest of event verdient genoeg stoelen en tafels voor alle aanwezigen. Bij events zoals familiefeestjes, een club-bijeenkomst of zakelijk event hoort gezelligheid. Vrienden, familie, collega's en klanten die vrijelijk kunnen zitten, staan en rondlopen. Tafels huren is dan een goed idee, zo heeft iedereen voldoende plek voor alle drankjes en hapjes. De meeste events hebben een tijdelijk karakter. Hetzelfde geldt voor de noodzaak van (extra) stoelen en tafels voor gasten. Heeft u tafels, stoelen of andere toebehoren nodig voor een korte tijd? Dan is het verstandiger deze te huren dan te kopen. Zo hoeft u geen meubilair op te slaan en kunt u telkens precies de juiste hoeveelheid en soort tafels kiezen. 
  Stoelen huren
  Elk event heeft een ander karakter en sfeer. Wilt u tafels huren die passen bij de gelegenheid? Bij Arma Verhuur Horeca huurt u gemakkelijk alle meubilair, keukenapparatuur en andere benodigdheden om uw event perfect te laten slagen. Zo hoeft u nooit meer bij verschillende partijen op zoek te gaan voor de ideale samenstelling van uw event. Horecaverhuur.nl is specialist in de verhuur van alles rondom events binnen de horeca. Denk aan statafels, buffettafels, designtafels, terrastafels of loungetafels. Voor elke gelegenheid en elke wens is er wel een ideale tafel te huur.

  Ook ander evenementenmateriaal zoals stoelen, apparatuur of tenten huurt u snel, gemakkelijk, betaalbaar en verzekerd bij horecaverhuur.nl. Ook accessoires als glaswerk, aankleding en barbecues behoren tot ons assortiment. Warmhoudmateriaal (rechauds) of koelapparatuur, wij hebben alles in huis. Wij denken graag met u graag als het gaat om de organisatie van een geslaagd event. U kunt de tafels en ander materiaal laten bezorgen en ophalen. Huren kan al vanaf drie dagen, waarvan één gebruiksdag. Zo bouwt u rustig uw event of feest op en heeft u alle tijd om daarna alles weer af te bouwen en desgewenst op te laten halen. 


  Tafels huren voor uw evenement!

  Tafels huren voor ieder evenement doet u bij Arma de feestverhuur specialist

  Organiseert u een personeelsfeest? Bestaat uw bedrijf 50 jaar? Wilt u een 21 diner organiseren? Geeft u een intiem tuinfeest voor vrienden en kennissen? Wat er ook te vieren valt, bij Arma horecaverhuur kunt u allerlei soorten tafels huren voor een evenement. Reken maar dat uw feest dubbel en dwars zal slagen met het ruime assortiment tafels, statafels en stoelen van Arma.


  Verschillende tafels huren voor een evenement

  Tafels huren

  U kunt uw evenement geheel naar eigen stijl vormgeven. Ons ruime aanbod van tafels biedt u volop keuze. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte dan zijn statafels een goede optie. Rond deze tafels, die over het algemeen tussen de 100 en 110 cm hoog zijn, kunnen zo'n twee tot vier personen staan. Ideaal om een drankje te nuttigen en een praatje te maken. U kunt zowel ronde als vierkante of rechthoekige tafels bij ons huren. Andere soorten tafels in ons assortiment zijn bijvoorbeeld buffettafels die wij kunnen leveren in verschillende formaten of loungetafels voor een wat intiemer evenement. Onze Trento LED tafels bijvoorbeeld, die zijn uitgerust met RGB LED verlichting, zorgt voor een bijzondere sfeer.


  Arma horecaverhuur maakt van uw evenement een feest

  Begonnen als verhuurder van marktkramen is het familiebedrijf Arma de afgelopen honderd jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van feestverhuur. Arma horecaverhuur is tegenwoordig dan ook van alle markten thuis. U kunt bij ons bedrijf niet alleen tafels huren voor een evenement maar ook voor een divers aanbod aan onder meer stoelen bestek, glazen en borden bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om van uw evenement een feest te maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

  Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte

  Marc Sanders

  Ik ben Marc Sanders. De 4de generatie Sanders in ons mooie familiebedrijf. En al meer dan 35 jaar werkzaam in de horecaverhuur. Heeft u advies nodig bij uw feest of evenement? Neem dan contact met mij op. Ik kan u adviseren met de inrichting van uw evenement.

  Wilt u advies?


  Of wilt u reserveren?

  ×