Evenementen verhuur en horecabenodigdheden

  Binnenkort een evenement? Huur evenementenmaterialen en maak het uzelf gemakkelijk

  Heeft u binnenkort een beurs, diner, bedrijfsfeest of ander groot evenement? Dan heeft u veel aan uw hoofd om te regelen. Zo bent u bezig met een locatie, de uitnodigingen en wellicht het entertainment. En gaat u er hapjes bij serveren of wordt het een buffet? Hoe u het feest of evenement ook aankleedt, weet dat wij u graag ondersteunen als het gaat om het aankleden en dekken van de tafels, het plaatsen van stoelen en meer. Bij ons kunt u namelijk alles huren om uw evenement op rolletjes te laten verlopen. Wij hebben veel ervaring als verhuurbedrijf voor events.
  Verhuur voor events
  Alles voor een gedekte tafel
  Heeft u een buffet, diner of lunch georganiseerd bij uw evenement? Wij verzorgen voor u alles wat u nodig heeft voor een chic gedekte tafel. Denk hierbij aan de tafels zelf samen met bijpassende comfortabele stoelen. Verder hebben wij ook borden, glazen en bestek om de tafels mee te dekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas: wij nemen als verhuurbedrijf voor events na afloop alles weer mee. Wel zo gemakkelijk.

  Houdt het eten warm
  Wanneer u uw gasten een buffet aanbiedt dan is het belangrijk dat de bereide maaltijden ook warm blijven. Met warmhoudapparatuur, zoals rechauds en warmhoudplaatjes, die u bij ons huurt, houdt u alle gerechten op temperatuur. En dat is wel zo lekker natuurlijk. Verder verhuren we ook veel andere keukenbenodigdheden. Denk hierbij aan broodmessen, snijplanken (bijvoorbeeld voor stokbrood), mandjes en pizzasnijders.

   

  Keukenapparatuur huren

  Voor alle evenementen
  Er zijn tal van redenen om een feestje of evenement te organiseren waarbij wij u van dienst kunnen zijn met tafels, stoelen en dergelijke. Van kleinschalige housewarmingparty's en afstudeerfeestjes in de achtertuin tot grote bruiloften en bedrijfsfeesten: wij zijn u met liefde van dienst. Ook voor een vergadering of congres zijn er bij ons stoelen en dergelijke te huur. Neem eens vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag bij het plannen van uw evenement.


  Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte

  Marc Sanders

  Ik ben Marc Sanders. De 4de generatie Sanders in ons mooie familiebedrijf. En al meer dan 35 jaar werkzaam in de horecaverhuur. Heeft u advies nodig bij uw feest of evenement? Neem dan contact met mij op. Ik kan u adviseren met de inrichting van uw evenement.

  Wilt u advies?


  Of wilt u reserveren?

  ×