Voor zomerse evenementen is Arma verhuur uw logistieke partner


Wanneer u een evenement organiseert, van welke schaal dan ook, wilt u zich volledig focussen op de daadwerkelijke inhoud van de dag en/of avond. En dat begrijpen wij als geen ander. Wij vinden dat u uzelf volledig moet kunnen richten op het doel van het event en het warmhouden van uw netwerk, zonder stil te hoeven staan bij de logistieke stroom.


 • Organiseert u een grootschalig evenement?
 • Hebt u behoefte aan één contactpersoon met een jarenlange logistieke ervaring?
 • Wilt u duidelijke afspraken over levertijden en afleveren op locatie?
 • Vindt u het belangrijk dat alles bij één bedrijf wordt ingehuurd?
"Belt u mij gerust voor persoonlijk advies of een gespecificeerde offerte op 026 3640300."  

Herman


Arma Verhuur Horeca is de juiste partner.Arma Horecaverhuur helpt u graag door u bij te staan en te ontzorgen waar mogelijk. Door het bieden van totaaloplossingen weet u zeker dat uw evenement professioneel ingericht wordt en het simpelweg aan niets ontbreekt. Welke goederen u ook wenst, wij doen onze uiterste best om u ervan te voorzien.


Maar verhuren is meer dan het leveren van tafels en stoelen, weten ook onze gespecialiseerde Eventmanagers. Met hun jarenlange ervaring en passie streven zij ernaar om uw evenement om te toveren tot een groot succes.


Wat u belangrijk vindt, is onze kracht. U wenst:

 • één event manager met jarenlange ervaring als aanspreekpunt;
  ARMA Verhuur werkt met event managers die u bij elk evenement kunnen adviseren en ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat onze diensten volgens het draaiboek worden geleverd.
 • duidelijke afspraken over levertijden en afleverlocaties;
  ARMA Verhuur levert haar goederen ook af op ‘sublocaties’. Dat betekent dat wij bij één evenement de goederen op verschillende locaties kunnen afleveren. Alles wordt op tijd op de juiste plek geleverd.
 • alle goederen door één verhuurbedrijf verzorgd;
  ARMA Verhuur is verantwoordelijk voor het complete logistieke proces. Dus als wij iets niet kunnen leveren, dan huren wij dat voor u in. Alles wordt geleverd door één verhuurbedrijf.

Wij houden voor u op voorraad 600 m³ transportruimte, 90.000 glazen, 4000 meter tafels,etc.

Arma Verhuur Horeca bv

Dr. C. Lelyweg 4 6827 BH Arnhem
Postbus 5275 6802 EG Arnhem

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.