Outdoor OriginalsOutdoor Originals

  Dat is genieten! De frisse buitenlucht geeft elk evenement een nieuwe impuls. Ontvang uw gasten in de tuin, onder de luifel of in de serre. Op een zwoele zomeravond, bijvoorbeeld. Maar ook in de andere jaargetijden is een buitenfeest mogelijk. Met de juiste meubels en accessoires maakt u van elk buitenfeest een Outdoor Original!


  Arma Horecaverhuur heeft speciaal voor uw buitenevenementen een degelijk, functioneel en smaakvol buitenassortiment samengesteld. Met een chique ingericht terras verrast u iedereen. Wilt u loungen? Dan zijn de lounge-stoelen met zwart, weerbestendig vlechtwerk uw keuze. Is de avond al wat killer? Dan komt de vuurkorf of terrasverwarmer zeker van pas. Organiseert u een outdoor fair? Dan richt u met de Outdoor Originals uw de stands zo in, dat uw gasten zo lang mogelijk willen blijven!

  Outdoor Originals


  Het buitenleven zorgt voor sfeer, vrolijke gezichten en het gevoel dat alles mogelijk is. Met de Outdoor Originals collectie is dat ook zo. Van Vipruimte tot sportief evenement, u heeft legio mogelijkheden dankzij de ruime keus in materialen, modellen en kleuren. En heeft u te weinig ruimte voor uw binnen evenement? Dan maakt u er met de Outdoor Originals toch gewoon buiten een extra ruimte bij?


  Outdoor Originals brochure


  Outdoor originals brochure

  ×